Strani

ponedeljek, 26. marec 2012

Kaj imajo Heavenix z Brez izgovorom?


Mladinsko zdruzenje Brez izgovora, katerega clanica je tudi nasa STYL-istka Alenka, je se kar mlado zdruzenje, ki spodbuja aktivno vkljucevanje mladih v druzbo. Kljub mladih let pa se ne da spregledat kako uspesno je ze. Zato so si vodje in aktivisti prav res zasluzili praznovanje pete obletnice Brez izgovora.
Praznovanje se je odvijalo v obliki koncerta 23.marca v Mladinskem centru Postojna. Nastopala je Rock/Funk – skupina Heavenix, ki prihaja iz Slovenske obale. Heavenix je ze skoraj standartna skupina Brez izgovora, saj nastopa ze kar nekaj let med drugim na izmenjavah na obali. Tako seveda ni smela manjkati tudi na obletnici.
Koncert se je zacel, za Postojnski koncert, kar zgodaj – ob 19:00 in se tako tudi razmeroma zgodaj koncal. Na njega pa niso bili povabljeni le clani Brez izgovora, ampak kdorkoli, ki se je zelel pridruziti. Takih pa je, verjetno zaradi zgodnje ure, bilo zelo malo. Toda tisti, ki so prisli so pohvalili sproscen koncert in se kar hitro premesali z clani Brez izgovora. Tako je bil sicer malo manj obiskan, toda zelo uspesen koncert za Postojncane nekaj cisto novega. Jaz mislim, da je v Postojni premalo koncertev, ki se ne zacnejo sele ob jutranjih urah in da je bil prav ta koncert super zacetek za to in za zabavanje brez prevelike kolicine alkohola.

I.A.H.

Ni komentarjev:

Objavite komentar